måndag 28 april 2014

Kleinspitzvalpar väntas

Gina parades med Litas idag måndagen den 28 april.
Vi är så glada att vi fick chans att låna vackra och trevliga Litas. De fattade verkligen tycke för varandra båda två.
Vår Gina är en mycket social tjej med stor nyfikenhet och inga rädslor för någonting. Hon fungerar verkligen överallt och är med på allt man hittar på. Hon har väldigt mycket energi och vill gärna träna och lära sig nya saker. Hon har tävlat viltspår och gått kurs i rallylydnad.
Litas är också en mycket social kille som har massor av energi att ta av.
Båda är fria på patella (knän) och de är ögonlysta i år utan anmärkning. Båda är fulltandade.

Vi hoppas på socialt starka valpar som är nyfikna på livet och gärna hänger med på alla tänkbara upptåg. Vackra hoppas vi också att de blir. Mamma Gina har Cert från rasspecial. Pappa Litas har tre reserv-Cert.


Klinspitz puppes expected at the end of June. Both parents are eye tested clear in 2014 and both are patella tested clear 0/0.

3 kommentarer:

 1. Spännande värre med valpisar på gång. Lycka till, håller tummarna för att kenneln får sin första kull:) Trodde jag skulle se dig på utställning i Västerås i helgen. Jag ställde Cera som slutade som BT-4, jätteroligt att hon går så bra min lilla ängel. Far till Sundsvall i helgen, 2-dagars.
  Lyckatillkramar från Annica m Fancymorecollies Naglo, Cera & Lincoln

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Annica!
   Ja, hade tänkt ställe i Västerås men så var jag lite rädd att få Gina smittad inför parningen så vi bestämde oss för att inte anmäla trots allt.
   Kul med Cera :) Lycka till i Sundsvall!

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera