söndag 8 december 2013

Stora Stockholm 2013

Var och tittade på mässan under lördagen. Försökte hinna med spetsarna, collie och lite sheltie, och så skulle man prata med vänner och shoppa också förstås.

Det gick väldigt bra för Goldies uppfödare, kennel Gatefields.
Deras Liz (Gatefields I'm Over The Moon) blev SE JV-13 och Crufts-kvalificerad! Liz är vår Goldies halvkusin genom att C.I.B. Gatefields gyllene månstråle är Liz mormor och Goldies farmor.


Goldies farmor championtiken C.I.B. Gatefields gyllene månstråle som idag blev 3:e bästa champion med CK. Ägs av kennel Sammens. Urfälld för dagen.

BIR blev CIB, NOVV-2012, DKV-2010, DK UCH, NO UCH, OGRE VET WINNER-13, OGRE WINNER-13, LTV CH Gatefields My Goldmine, även kallad Asta.
Asta blev Veteranvinnare och hon fick även titeln SE V-13 och kvalificerade sig till Crufts.
Asta är Goldies farmors mor!


Bilder på Asta i stora finalringen där hon tävlade om Bästa Veteran och senare om Bäst i grupp 1.


Årets finaler hade cirkustema och som en del av detta fick 107 hundar av 22 raser deltaga i "pack". Gatefields visade ett pack. Här kan man se en film på denna visning.


Hann med och se två hundar som jag gjort koppel åt. En av dem är en mittelspitz som gick och blev andra bästa tik med Cert och Reserv-Cacib. Roligt för ägaren som fött upp henne själv. Här är Working Flames Bright Zegra.

Fina Frida - Fancymore crazy in Love blev fjärde bästa junior. Frida är släkt med vår Lassie genom att hennes morfar är Lassies pappa. Kan rekommendera att man har kortare halskedjor till såna här pärlkoppel så slipper man hålla i pärlorna och kopplet syns mer. För fler koppel se min sida med koppel till salu på Facebook.

Min vän Rose-Marie Berglund med sin härliga Erk (Picabo's Soul Patrol) som blev Årets Assistanshund. Första gången detta pris delas ut. Verkligen roligt att få se dem ta emot detta pris, och det fick jag göra på VIP-plats inne i stora ringen med domarna. Där fick vi godis, popcorn och dricka. Läs mer om Erk och priset här

Lite shopping blev det. Bland annat fler fina vetbeds med den engelska flaggan. Hundarna gillar att ligga på dem och de kommer att bli bra att ha i valplådan hos Ginas valpar i sommar. Ett gång roliga Kong blev det också till vår träning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar