måndag 15 september 2014

LIlleman busar och Luna på äventyr

(11 veckor i torsdags)

Luna har skickat rapporter om livet med hundkompisar och hästar och roliga utflykter. Lilleman har fått åka till landet igen efter en vecka i Bromma och han njuter av att springa lös på tomten igen. I stan måste man ju gå i koppel.

Luna vilar, men visst ser hon lite busig ut där i blicken?!
Alla foton på Luna är copyright Lunas ägare!


Luna har varit med när en av hennes hundkompisar varit ute och spårat. Tycker den här bilden är så härlig. Typiskt lik mamma Gina som bara ger sig ut utan att veta hur djupt det är eller vad det är för underlag. Heja Luna!

Visst växer hon jättefint. Ser så proportionerlig ut. Supernöjd med utseendet hittills. Och matte har lyckts klippa fina tasshår ser jag. Det är mer än vad jag lyckats med med Lilleman ;)

Med Lilleman fortsätter jag nu att öva Stå. Han har fattat att han ska stå för att få godis och nu står han och tittar upp på mig i ögonen. Jag klickar och han får godis. Har börjat dra ut på det några sekunder innan klicket kommer. Väldigt nöjd att det gått på bara några dagar att få honom att stå såhär. Ska nog kunna bli en duktig utställningsvovve av Lilleman också.
Loss har vi så smått börjat öva på också, väldigt nyttigt kommando på dessa spetsar som gillar föremål och kamp så mycket. Ibland kan det bli fel saker som det börjar kampas med och då vill man gärna kunna säga Loss.

Här njuter Lilleman av att vara hemma på landet igen och få springa runt på tomten. Han kan nu få in en hel tennisboll i sin lilla mun. Väldigt roligt!

Lilleman såg bilden på Bowser som vi fick häromdagen då han åt en Dentalstix och som tur var fick vi sådana med senaste numret av Hundsport så även Lilleman kunde få smaka på denna läckerhet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar