torsdag 11 september 2014

Lilleman och Goldie i stan

Valparna är nu 76 dygn (torsdag) och fyller alltså 11 veckor idag. Vi börjar fundera på avmaskning om några dagar så minst en vecka hinner gå innan de får vaccinet. Det ska de få när de fyllt 13 veckor eftersom det då gått 4 veckor sedan senaste dosen och det måste det göra innan nästa dos. Vi ska se var vi ska vaccinera Lilleman, kanske blir det vår lokala veterinär ute på landet som vi brukar vaccinera Goldie och Gina hos. Annars är det lätt att svänga förbi Rembacken också.

Idag badade vi Goldie. Mycket lättare att göra det i lägenheten eftersom jag har ett så stort badrum. Det gick jättebra, hon var så duktig och lugn. Känns skönt att hon är ren nu inför vintern. Hon har fått tillbaka tjock fin päls så hon är så vacker nu.

Här tog jag ut henne till en park i Alvik och borstade efter att jag kört lite fön inne först. Var skönt att vara ute i solen på kvällen och borsta och fixa. Frisering återstår :)

Idag gick vi ända fram till vattnet, Ulvsundasjön/Mälaren med Lilleman. Han stirrade först men sedan hoppade han fram och plaskade och sprang och hade skoj. Hundar är så roliga när de blir lite blöta :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar