torsdag 11 september 2014

Valparna - dag 77

76 dygn (onsdag)

Rapporter igen från syskonen som flyttat. Man blir så glad varje gång man får höra hur det går för dem och när man får se bilder. De växer verkligen så det knakar båda två, tänk så otroligt for det går, man ser bara på en vecka att det hänt massor!

Bedårande söt Bowser, man kan drunkna i de ögonen!

Bowser tycker om att ligga i soffan precis som sin mamma Gina

Bowser med öron som står upp just för tillfället. Tar lite längre tid när man är större innan de reser sig. Tycker Lilleman och Luna verkar vara tidiga med resta öron, Gina var själv lite senare.

Hallå där Bowser, kanske har någon lite skinka att bjuda på när du kom så fint.

Bowser rapporterar att han lärt sig sitt, ligg och loss. Här går det undan med kunskaperna vill jag lova! Lilleman håller jag på och fokuserar på att han ska stå nu så man kan ställa ut honom. Kör med klicker för han är så snabb så det är bra om han kan den. Att gå i koppel funkar bra för syskonen får vi rapporter om, Lilleman däremot har två lägen 1. Galopp! 2. Studsboll! Där har vi att jobba på minsann.


Luna ligger i. Hon har varit med om fullt bad i riktigt hundbadkar med sin kompis som hon jobbar ihop med på dagarna. Såhär söt är man när man badar! Luna tränar att stå på trimbord för hon ska ut och prova på några utställningar till våren.

Titta så tjusig Luna blivit när hon badat. Fluff fluff.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar