söndag 10 augusti 2014

Valparna - dag 46

45 dygn.

Idag kom Gina in med en halvlevande stor gräshoppa som hon tyckte att valparna skulle leka med. Hon har varit en superduktig mamma som verkligen är mån om dem. Sedan ungefär en vecka tillbaka har de inte diat på Gina. Hon har gjort upplägg till dem ett par gånger men annars här hon åtskild från dem för det mesta. Nu äter de uppblötta kulor som vi kör i mixern och sedan har lite varmt vatten på så det blir en härlig smet. Förut fick de detta utblandat med mjölkersättningspulver från Royal också. På nätterna får de Royals mousse för det är enkelt så man slipper stå och mixa på småtimmarna.

Pricken är så otroligt duktig, han har i flera dagar sagt till på skarpen att han vill komma utomhus för att kissa och bajsa, han är verkligen desperat på att slippa göra det inne. Lilla killen sade till idag för första gången att han ville ut och baja. Så duktigt fast de bara är 6 veckor gamla!

Hane 2, Pricken - D S Celtic Twilight

Hane 1 och Hane 2

Hane 1 och hane 2

Hane 2 och hane 1 kampar

En till bild på grabbarna när de leker. Hane 2 och hane 1.

Hane 1 leker med kongen

Trekamp mellan syskonen. Tiken, hane 1 och hane 2 Pricken.

Tiken går gärna på egna upptäcktsfärder och kan hålla på med en massa på eget håll.

Tiken står en liten stund och tittar medan hane 1 har brottat ned den betydligt större Pricken. Sedan ger hon sig med hull och hår in i kampen.

Tiken på väg till vattenskålen.

Tiken inomhus i hallen när hon springer runt och skakar om det mjuka hjärtat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar