onsdag 20 augusti 2014

Valparna - dag 55

54 dygn

Denna dag var Karin i Uppsala men vi hann ändå med att ta ut alla Lilleman för en koppelpromenad och sedan gick Kerstin en timme med Goldie runt golfbanan. Pricken och Luna fick varsin koppelpromenad sent på kvällen. Den här gången kom Luna på att det kanske inte var så kul att vara kopplad för nu backade hon och vickade på huvudet ett par gånger innan hon insåg att man borde gå framåt. Hon orkade vara ute rätt länge och tyckte den blöta asfalten var spännande. Pricken var lugnare och travade på riktigt bra och slickade den våta asfalten efter småkryp och annat spännande.

Tiken ska nu troligen heta Luna. Väldigt fint tycker vi! Passar bra med Star i hennes namn för övrigt och att det är tjejernas himlakropp. Vi börjar kalla henne det nu så får vi se om det är det hon kommer att heta.

Alla våra hundar har älskat att sova på/med och leka med Pongo. De här tre krabaterna är inget undantag. Egentligen skulle de alla ha varsin Pongo i sitt nya hem. Undrar om de fortfarande går att köpa på IKEA?

Såhär sover de varje dag. Lilleman längst fram. Pricken längst till vänster. Luna längst till höger i hörnet.

Pricken med käraste skönaste Pongo


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar