söndag 17 augusti 2014

Valparna - dag 53

52 dygn

Idag började vi testa att ge dem rena kulor som legat i vatten några timmar i kylskåpet och sedan fått lite varmvatten på sig. Serverade dessa tillsammans med mixade kulor som de är vana vid. Alla valde hela kulor. Perfekt, kommer underlätta när de flyttar så mattar o hussar slipper stå och mixa. Nästan två veckor till den första flyttar så de kommer vara helt vana vid denna form på maten då.

Tidigt morgonmål i sovhagen. Alla väljer att äta kulorna. 

Idag var det regn och rusk och riktigt kyligt. Regnet bara vräkte ned ett tag. Vi tog fram tofflor, vilket gänget tyckte var en alldeles utmärkt idé. Här är det Kerstin som blivit infångad. Just dessa tofflor fick snabbt plockas undan igen ;)

Här Pricken bakom till vänster, Lilleman längst fram och Flickan längst till höger.

Vi körde inkallning med en och en på stora tomten idag igen. Lilleman var som vanligt fartig och ofokuserad men han lyckades lite bättre idag. De andra två var mönsterelever även om de hade spring i benen också ville göra ett och annat race innan de kom. Koppelpromenad längs asfaltsvägen idag igen. Pricken testade att bita lite i kopplet den här gången men det var intressantare att nosa på annat och att trava på, så kopplet mår bra. 

Lekstund med Gina blev det också i vanlig ordning. Här är det Flickan som leker och har skoj.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar