lördag 16 augusti 2014

Valparna - dag 52

51 dygn

Idag körde vi inkallning igen. Pricken är en stjärna. Han kommer varenda gång, en fantastisk hund vad gäller kontakt. Han har varit så hela tiden. Följer en med blicken hela tiden och älskar att bli hanterad. Fattar inte hur jag ska klara av att lämna bort den här hunden. Men tyvärr kan vi inte ha en gosse kvar bland flickorna.

Söta Pricken på verandan.

Coola tjejen var också jätteduktig, hon kom en massa gånger innan hon hittade höga intressanta grässtrån som växte genom staketet. De luktade spännande och var goda att tugga på, hon har dille på gräs just nu. Fick passa henne så hon inte sprang under bilen, väldigt intressant att upptäcka nya ställen tycker nämligen den lila damen. Här är hon på verandan med en boll.

Lilleman, hane 1, var helt förvirrad idag. Han har otroligt mycket spring i benen och rusade som en projektil överallt. Blev några lysande inkallningar men sedan var han borta lika snabbt igen. De här lille mannens fokus får man ta och jobba med.

Lilleman på verandan. Söt som socker!

Duktiga Pricken har lärt sig intimhygien nu. Alla kan det nu när de växt till sig och faktiskt kommer åt på väsentliga ställen ;)

Boll på snöre är helt fantastiskt roligt tycker alla tre. Det tycker Gina och Goldie också. En av de bästa leksakerna vi har. Funkar bra som träningsbelöning för de stora också. Här Tiken längst bak med Lilleman främst.

Lek och bus inomhus på kvällen när det blivit kallt ute. Tiken har dille på att tränga sig in under bordet. Hon gör likadant under stolarna på verandan och under ytterdörren. Går inte lika bra för Pricken som är aningen större, men han kämpar på och lyckas alltid klämma sig igenom, bra uthållighet där Pricken!

Ibland får de varsin lekstund ensamma med Gina en och en. Här är det tiken som på morgonen hade en lång lekstund med Gina på verandan.

Gina är verkligen supernöjd med att hon tillverkat hela tre lekkamrater. När en har tröttnat kan man bara övergå till nästa och hålla på så länge man orkar tycker Gina. Här tiken och Gina på verandan.

De blev avmaskade idag också. 7-veckors-avmaskningen. Samma medel som när de blev 5 veckor. Welpan vet. Gick bra att få i alla man det är tur att man är två :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar